ДОБРЕДОЈДОВТЕ

ВО ЗЕЛЕНИНСТИТУТ

4
ЦЕЛИ

Image
ЗЕЛЕНИ ПОЛИТИКИ

ЗЕЛЕНИ ПОЛИТИКИ

Кратко инфо овде

ЗЕЛЕНА ЕКОНОМИЈА

ЗЕЛЕНА ЕКОНОМИЈА

Кратко инфо овде

УЧЕСТВО НА ГРАЃАНИТЕ

УЧЕСТВО НА ГРАЃАНИТЕ

Кратко инфо овде

ЧОВЕКОВИ ПРАВА

ЧОВЕКОВИ ПРАВА

Кратко инфо овде

Image

ГРИЖИ

Се грижиме и нудиме еколошко одржливи концепти за проблемите во животната средина во повеќе области: клима, загадување, отпад, рударство, урбанизам. Инсистираме на зелена економија со обновлива енергија, паметни градови, органска храна, еко-туризам. Се бориме против корупција во екологијата, со јакнење и граѓански надзор на инспекторатите за животна средина и други институции.

ВЕСТИ

Image
Image
Image

Повик за волонтери - Берово

Проектот „Штип и Берово заедно за подобрување на условите на живеење на Ромските заедници“ финансиран од Европската Унија, имплементиран од општина Штип во партнерство со Општина Берово и Здружението за еколошки одржлив развој – Зелен Институт од Скопје, во рамките на своите активности, распишува оглас за 3 (тројца) волонтери од ромската заедница  со работно време од 3 – 6 работни дена во годината, за период од 3 години.

Image
Image

Повик за волонтери - Штип

Проектот „Штип и Берово заедно за подобрување на условите на живеење на Ромските заедници“ финансиран од Европската Унија, имплементиран од општина Штип во партнерство со Општина Берово и Здружението за еколошки одржлив развој – Зелен Институт од Скопје, во рамките на своите активности, распишува оглас за 7 (седуммина) волонтери од ромската заедница со работно време од 3 – 6 работни дена во годината, за период од 3 години.

Image
Image

Проект “Штип и Берово заедно за подобрување на условите за живот на ромските заедници"

Здружението за еколошко оддржлив развој – ЗЕЛЕН ИНСТИТУТ Скопје, за потребите на проектот “Штип и Берово заедно за подобрување на условите за живот на ромските заедници “објавува: Јавен повик за ангажирање на Проектен Менаџер.

МУЛТИМЕДИЈА

Image
Image

НАСЛОВ НА ВИДЕО

Image
Image

НАСЛОВ НА ВИДЕО

Kонтакт

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Copyright © greeninstitute.mk 2022. All Rights Reserved.

Search